Skip to content

Projecten

Wikkelbank RVS wokkels

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het volautomatisch produceren van RVS wokkels. In de markt was nog geen machine beschikbaar voor deze toepassing. Zodoende is de klant bij Vomabo terecht gekomen en hebben we in samenspraak een volledig klant specifieke machine ontwikkeld, gebouwd, getest en geïnstalleerd. Door deze wikkelbank worden er 2 FTE’s uitgespaard omdat deze machine 24/7 onbemand kan produceren. Deze machine draait nu naar volle tevredenheid en de klant profiteert van optimale efficiëntie en een goede ROI.

Lasmal t.b.v. panelen en kolommen

Deze lasmal is zo ontworpen dat deze als compact pakket verzonden kan worden naar locatie waar een silo gebouwd moet worden. De lasmal is poka yoke ontworpen, dat wil zeggen dat deze maar op één manier in elkaar past. De mal kan gemonteerd worden zonder specifiek gereedschap of vakmanschap van de monteur.

Voorbeelden onderdelen prototyping

Omdat prototypes gebruikt worden in de ontwikkelingsfase van nieuwe technieken of zeer specifieke toepassingen kunnen we helaas geen prototyping projecten omschrijven. We gaan zeer discreet om met deze informatie van onze klanten. Wel kunnen we een aantal afbeeldingen laten zien van enkele onderdelen die gebruikt worden in de door ons gebouwde prototypes.

Zaagmal voor lasbochten