Skip to content

Over Ons

Vomabo

Vomabo is opgericht in 2018 met als doel bedrijven te ondersteunen op het gebied van engineering, machinebouw en prototyping. Dit doen we vanuit onze eigen locatie en werkplaats in Ospel.

Praktische kennis

Vomabo profiteert van jarenlange ervaring in de praktijk. Onder andere op het gebied van lassen, constructiewerkzaamheden, verspaning, montage, kennis van pneumatiek en hydrauliek. Door deze ervaring te combineren met de kennis op het gebied van engineering zijn we in staat om machines te ontwerpen die eenvoudig te realiseren zijn. Rekening houdend met de combinatie van kwalitatieve producten en budgetvriendelijke oplossingen.

Complete trajecten

We zien technische problemen of vraagstukken als uitdaging. We halen energie uit het bedenken van creatieve oplossingen en we vinden het nog mooier als we deze ook volledig mogen realiseren. Het liefst zijn we betrokken bij het complete project, van concept tot turnkey aflevering op de locatie.

Mogelijkheden op eigen locatie

Een probleem dat we vaker tegen zijn gekomen bij speciaal machines, prototypes of testopstellingen is dat je aanpassingen moet doorvoeren die niet ondervangen zijn tijdens de engineering. Je ontkomt er vaak niet aan om aanpassingen door te voeren terwijl je al bezig bent met de bouw- of de testfase van de machine of het prototype.

Daarom hebben we geïnvesteerd in een werkplaats en eigen materieel zodat we een groot deel van deze aanpassingen zélf kunnen uitvoeren. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van toeleveranciers met lange levertijden en kunnen we sneller schakelen.

thijs voncken

Over Thijs Voncken

Na 10 jaar ervaring op te hebben gedaan in de engineering en ontwikkeling van klant specifieke machines heb ik besloten om Vomabo op te starten.

Vomabo is geboren uit passie voor techniek. Ik haal veel energie uit het oplossen van technische problemen en het bedenken van creatieve toepassingen.

Door mijn opleiding als verspaner, relevante bijbanen en werkzaamheden in de lastechniek heb ik veel kennis uit de praktijk en weet ik wat er technisch mogelijk is om tot een juiste oplossing te komen.

Door de groei van het bedrijf heeft Ton Voncken zich ook aangesloten bij Vomabo. Hij houdt zich met name bezig met de strategie, calculaties, inkoop en administratie. Zodat Thijs zich volledig kan concentreren op de techniek en het contact met de klant.

Partners

Stefan Oosterbos

Elektrische engineering, PLC programmering en software ontwikkeling
Rien Nooijen
Las- en constructie werkzaamheden, engineering, montage en verspaning