Skip to content

Machinepark

Van concept tot
complete machine

Bij het bouwen van een (speciaal) machine, prototype of testopstelling komt het vaak voor dat er aanpassingen moeten worden doorgevoerd. Deze zijn meestal niet meegenomen tijdens de ontwerpfase/engineering. Deze aanpassingen moeten door worden gevoerd terwijl de machine al in de bouw- of testfase zit. Dit heeft negatieve gevolgen voor de doorlooptijd van het project.

Daarom heeft Vomabo de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in eigen materieel zodat we een groot deel van deze aanpassingen in eigen huis kunnen uitvoeren. Hierdoor zijn we minder afhankelijk van externe leveranciers met bijbehorende levertijden en kunnen we sneller schakelen.

Installatie compleet verzorgd

We leveren en installeren de machine volledig turnkey op de door jou gewenste locatie. We verzorgen vervolgens training en uitleg voor de medewerkers, zodat zij de machine goed kunnen bedienen. Uiteraard ontvang je na de installatie ook alle bijbehorende CE documentatie.

Service na installatie

Het is ons doel om de door ons geplaatste machines optimaal te onderhouden, om te voorkomen dat er storingen optreden. Downtime van jouw machine moet uiteraard zoveel mogelijk voorkomen worden. Indien er toch een storing optreedt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer door kunt met je werkzaamheden.

Procesoptimalisatie en machine optimalisatie

Heb je geen nieuwe machine nodig, maar wil je een bestaande machine verbeteren of aanpassen? Je kunt Vomabo ook inschakelen voor procesoptimalisatie en machine optimalisatie. We brengen eerst de verbeterpunten van de huidige machine in kaart en gaan vervolgens aan de slag met een optimalisatieplan. Na een akkoord op dit plan gaan we aan de slag met de implementatie van de verbeteringen.

Online Pest Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nunc ex, iaculis id libero at, placerat posuere nulla.

Integrated Pest Management

Donec sagittis nulla sit amet enim posuere, eu feugiat purus tempor. Phasellus condimecongu.

Fumigation Services

Nam eget dui consectetur, venenatis elit in, rutrum nisl. Nunc consectetur elit nec nisl sodales, at dignissim.

Uitgelicht project

Wikkelbank RVS Wikkels

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het volautomatisch produceren van RVS wokkels. In de markt was nog geen machine beschikbaar voor deze toepassing. Zodoende is de klant bij Vomabo terecht gekomen en hebben we in samenspraak een volledig klant specifieke machine ontwikkeld, gebouwd, getest en geïnstalleerd. Door deze wikkelbank worden er 2 FTE’s uitgespaard omdat deze machine 24/7 onbemand kan produceren. Deze machine draait nu naar volle tevredenheid en de klant profiteert van optimale efficiëntie en een goede ROI.