Skip to content

Machinebouw

Van concept tot
complete machine

Jouw unieke productieproces vraagt om een maatwerk machine. Vaak is er geen kant en klare oplossing beschikbaar. Dit soort complexe technische vraagstukken vraagt om innovatieve techniek, maatwerk en vakmanschap.

Machinebouw door Vomabo betekent dat je profiteert van kennis en ervaring uit de praktijk, de toepassing van creatieve oplossingen en optimale flexibiliteit.

Bij de bouw van een machine is er sprake van nauw contact met Vomabo, er vindt regelmatig afstemming plaats en je wordt meegenomen in het gehele proces. Het is mogelijk om tijdens de machinebouw langs te komen voor demonstraties in onze werkplaats.

We ontzorgen je in het gehele proces, van conceptontwikkeling tot de installatie op locatie:

Uitgelicht project

Wikkelbank RVS Wokkels

Deze machine is speciaal ontwikkeld voor het volautomatisch produceren van RVS wokkels. In de markt was nog geen machine beschikbaar voor deze toepassing. Zodoende is de klant bij Vomabo terecht gekomen en hebben we in samenspraak een volledig klant specifieke machine ontwikkeld, gebouwd, getest en geïnstalleerd. Door deze wikkelbank worden er 2 FTE’s uitgespaard omdat deze machine 24/7 onbemand kan produceren. Deze machine draait nu naar volle tevredenheid en de klant profiteert van optimale efficiëntie en een goede ROI.

Installatie compleet verzorgd

We leveren en installeren de machine volledig turnkey op de door jou gewenste locatie. We verzorgen vervolgens training en uitleg voor de medewerkers, zodat zij de machine goed kunnen bedienen. Uiteraard ontvang je na de installatie ook alle bijbehorende CE documentatie.

Service na installatie

Het is ons doel om de door ons geplaatste machines optimaal te onderhouden, om te voorkomen dat er storingen optreden. Downtime van jouw machine moet uiteraard zoveel mogelijk voorkomen worden. Indien er toch een storing optreedt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij doen er alles aan om te zorgen dat je zo snel mogelijk weer door kunt met je werkzaamheden.

Procesoptimalisatie en machine optimalisatie

Heb je geen nieuwe machine nodig, maar wil je een bestaande machine verbeteren of aanpassen? Je kunt Vomabo ook inschakelen voor procesoptimalisatie en machine optimalisatie. We brengen eerst de verbeterpunten van de huidige machine in kaart en gaan vervolgens aan de slag met een optimalisatieplan. Na een akkoord op dit plan gaan we aan de slag met de implementatie van de verbeteringen.

Online Pest Management

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nulla nunc ex, iaculis id libero at, placerat posuere nulla.

Integrated Pest Management

Donec sagittis nulla sit amet enim posuere, eu feugiat purus tempor. Phasellus condimecongu.

Fumigation Services

Nam eget dui consectetur, venenatis elit in, rutrum nisl. Nunc consectetur elit nec nisl sodales, at dignissim.